mala

Neuspješan vikend je iza obe ženske odbojkaške ekipe u Kaštelima, u dva dana su upisana tri poraza. OK Kaštela poražena su u žestokoj bitki protiv Dinama u Superligi, a Marina Kaštela je upisala dva poraza u dvostrukom vikend programu protiv Vasas Obuda u MEVZA srednjeeuropakoj ligi. Sve na domaćem terenu u Starome. Ako se zna da je u subotu i muški odbojkaški tim upisao poraz na istom parketu, stvarno dva dana za zaborav u kaštelanskoj odbojci.

OK Kaštela su pružila žestok otpor favoritu Dinamu. Bila je to utakmica u kojoj se dva puta moralo ići do 27 punata za uzeti set i u kojoj su Kaštelanke od 0:2 u setovima uspjele doći do 2:2. Ali čini se da ih je to sustizanje izmorilo te u petom setu više nisu mogle, Dinamovke su relativno lagano riješile tu dionicu igre. Morao je neki Dinamo i dobiti ovaj vikend.

Cure iz Marine su prvo večer, u subotu, imale žestok okršaj s Mađaricama. I tu se išlo u peti set, i ta je utakmica gotovo preslik one koju je igrao drugi kaštelanski tim. Vasas Obud poveo je s 2:0, Marina ipak uspijeva dobiti sljedeća dva seta, ulazi se u peti kojeg Mađarice dobijaju uvjerljivo. Sinoć pak, kao da je to u subotu demoraliziralo Kaštelanke, Vasas uvjerljivo i lagano s 3:0 dobija. Marina se sad okreće srijedi i dvoboju s Karlovcem, u Superligi je ipak lakše, tu su dominantne.

OK Kaštela - Dinamo 2:3 (25:27, 20:25, 25:19, 27:25, 8:15)

Marina Kaštela - Vasas Obud 2:3 (25:27, 19:25, 25:19, 25:15, 13:15)

Vasas Obud - Marina Kaštela 3:0 (25:22, 25:13, 25:10) 

Fotografije sa utakmice Marina Kaštela – Vasas Obud pogledajte u nastavku

Foto: Jakov Sučić


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada