gosk1

Kod kaštelanskih nogometnih četvrtoligaša ovo je kolo obilježio Božo Duvnjak. Valova desetka svom je klubu omogućila upisati prvu pobjedu i to na kakav način, het-trikom zabijenim između 44. i 61. minute. Ponajbolji Valov igrač, koji je u nekoliko sezona ostavio pečat i u GOŠK-u iz Gomilice, bio je nerješiva enigma domaćinima u Dugom Ratu.

Treba priznati da je bilo i malo zabrinutosti u 82. minuti kad je Orkan smanjio na 2:3, Val se ove sezone već "iskazao" s prosipanjem bodova nakon vodstva. No, moralo se jednom i dobro završiti. Trebao bi ovo biti nagovještaj boljih dana za ekipu iz Starog, kojoj je liga stvarno loše bila krenula. Ako će Duvnjak nastaviti s ovakvim partijama, ne bi trebalo biti problema.

Jadran je upisao novi poraz, nakon tri kola na kontu imaju samo tri boda iz dvoboja prvog kola, kad su pobjedili baš Vala. Poraz je tim bolniji što je upisan na domaćem terenu i protiv Trogira, kome su to prvi bodovi. Čini se kako u Sućurcu imaju problema s realizacijom, to će definitivno morati riješiti ukoliko žele mirnu sezonu bez velikih turbulencija.

O GOŠK-u gotovo da se nema što pisati, nakon tri kola već je jasno da su uvjerljivo prvi favorit za titulu. Gol razlika od 14:2 govori sama za sebe, naprijed imaju toliko opcija da se ne osjeti kad na terenu nema Tomislava Bušića, prvog topnika lige. I bez njega Imotski dobije porciju od pet golova. Bilo bi nefer nespomenuti mladoga golgetera koji se odaziva na ime Ivan Zolje, koji je postao joker s klupe. Tri ulaska u tri kola i tri gola, "fox in the box" rekli bi Englezi za takav tip igrača. Fino je Gomiličanima znati da imaju takav kapital na klupi, bit će zasigurno i utakmica gdje lopta neće htjeti u gol, Zolje bi tu mogao biti veliki impuls.

tablica nogomet1

Foto: arhiva GOŠK


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij