hren

ŠEST URBANISTIČKIH PLANOVA UREĐENJA
Posljednja sjednica Gradskog vijeća u 2015. godini, održat će se u utorak, 22. prosinca, s početkom u 11.30 sati u Gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu.

Pred vijećnicima će se naći 18 točaka dnevnog reda, među kojima i odluke o čak šest urbanističkih planova uređenja, I to UPU 5 za dio područja Kaštel Novog i Kaštel Starog, UPU 10 koji obuhvaća dio Kaštel Lukšića i Kaštel Kambelovca, UPU 11 za područje sjevernog dijela Kaštel Kambelovca, UPU 12 i UPU 13 za centar Kaštel Kambelovca te UPU 15 za sjever Kaštel Gomilice.

Vijećnici će odlučivati i o prijedlogu Akcijskog plana energetske učinkovitosti na području grada za razdoblje od 2016. do 2018. godine, kao i o  lokalnom programu za mlade u narednom dvogodišnjem razdoblju,

Nakon što su na prošloj sjednici usvojili financijski plan za 2016. godinu, prema kojem će se financirati pojedine javne potrebe, vijećnici će na sjednici u utorak odlučiti o planovima raspodjele financijskih potpora za programe i projekte u socijalnoj skrbi i zdravstvenoj zaštiti, raspodjeli potpora za programe i projekte u tehničkoj kulturi, kulturi te za udruge građana.
Na dnevnom redu je i prijedlog o raspodjeli za financiranje političkih stranaka i članova izabranih s liste grupe birača

Nedavno usvojena Odluka o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, ako vijećnici prihvate, trebala bi doživjeti neke preinake, kao i Odluka o komunalnom doprinosu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij