hren

NIKAD KRAĆA VIJEĆNIČKA PITANJA
Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Kaštela oboren je rekord u dužini trajanja vijećničkih pitanja. Naime umjesto jednog sata pa i više, što je bila dosadašnja praksa, pitanja su trajala tek desetak minuta.

Pitanja nadležnima postavili su tek SDP-ovac Dražen Đaković kojeg je zanimalo kada je dobivena stalna uporabna dozvola za vrtić Maslinu te je zatražio potpunu specifikaciju ukupnih troškova za rekonstrukciju tog vrtića, i nezavisni Ivan Kovač koji je pitao što Grad radi na temu poticaja kaštelanskim poljoprivrednicima te što se poduzima u svrhu produženja turističke sezone.

Zanimljivo je bilo da je Josip Berket za govornicom izjavio kao njegovi vijećnici danas neće postavljati vijećnička pitanja jer dio njih čini pokoru i posti te se mole Duhu svetom da prosvijetli pamet zastupnicima Mosta nezavisnih lista da donesu odluku najbolju za Hrvatsku. Na pitanje novinara što je najbolja odluka za Hrvatsku, nekadašnji gradonačelnik je odgovorio da dok se moli ne može se prejudicirat ishod, te je poručio vijećnicima HDZ-a i SDP-a da se i oni pomole jer se radi uglavnom o njihovom interesu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij