SLIJEDE TOMMY I AD PLASTIK
Financijska agencija objavila je podatke o lanjskom poslovanju poduzetnika, uz napomenu da se radi o preliminarnim podacima iz dosad obrađenih godišnjih financijskih izvještaja, a pretraživanjem registra tih izvještaja došli smo do podataka i o najuspješnijim tvrtkama u Splitsko-dalmatinskoj županiji, javlja Slobodna Dalmacija.

Tako je lani u Splitsko-dalmatinskoj županiji najuspješnija bila Zračna luka Split s 131 milijunom kuna dobiti, a uz rame joj je s 122 milijuna kuna dobiti splitski trgovački lanac Tommy, dok je treća kompanija po dobiti u toj županiji solinski AD Plastik, koji je lani ostvario 90,1 milijun kuna dobiti.

Iz Fine kažu da su početkom ovog mjeseca u njihovu registru godišnjih financijskih izvještaja evidentirali i obradili godišnje financijske izvještaje 131.701 poduzetnika, obveznika poreza na dobit, bez banaka, osiguravajućih društava i drugih financijskih institucija, dok obrada godišnjih financijskih izvještaja za statističke i druge potrebe za 2019. godinu još nije završena budući da je zakonski rok za predavanje tih izvješća bio posljednji dan lipnja, piše Slobodna.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska