sucurac

ZABAVA S HUMANTARNOM NOTOM
Ove subote, 23. listopada, SAU Putalj organizira još jednu Mašogradska jesen s bogatim kulturno- zabavnim programom i organiziranim buvljakom, koja će se održati na rivi u Kaštel Sućurcu, s početkom u 11 sati.

U programu ovogodišnje Mašogradske jeseni sudjelovat će članovi dramske i plesne sekcije SAU Putalj, folklorne skupine KUD-a Putalj, Koma, KPU Kampanel te mali glumci iz dječjeg kazališta Škatula, a svi će pokazati dio svojih talenata i umijeća.

I dok oni budu zabavljali i uveseljavali publiku, svi zainteresirani moći će razgledati i kupiti nešto na organiziranom buvljaku. Bit će tu dječjih igračaka, sportskih i rekreativnih rekvizita, malih kućanskih aparata, kuhinjskog pribora, knjiga, DVD-ova, nakita i još mnogo toga.

Treba naglasiti da je cijelo događanje usmjereno ka sakupljanju sredstava koja će biti donirana udruzi roditelja djece s posebnim potrebama Naša dica.

Udruga Naša dica osnovana je 2007.godine, zbog unaprjeđenja, zaštite i promocije života djece s teškoćama u razvoju te njihovih obitelji. U tijeku je njihovo preseljenje u novi prostor kojeg im je dijelom pomogao urediti grad Kaštela, a ostatak uređuju pomoću donacija.

.- Dođite, uveličajte ovu manifestaciju, poduprite ovu akciju i po simboličnoj cijeni pronađite nešto za sebe ili svoje najmilije poručili su iz SAU Putalj.

U slučaju lošeg vremena manifestacija će se prebaciti za dan kasnije, nedjelju 24. listopada s početkom u 11 sati na sućuračkoj rivi.

plakat


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij