hren

KAŠTELANSKI GRAD LJUBAVI!
Deset izvođača najavljeno je kako će nastupiti na ovogodišnjem Lovestock Festivalu koji će se u organizaciji Kaštelanskog kazališta održati u prekrasnom ambijentu Novog parka u centru Kaštel Lukšića od 17. do 19. lipnja 2021. godine uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Tijekom proteklih godina Lovestock Festival je iz okupljanja i druženja glazbenika izrastao u događaj koji ima reputaciju jednog od najboljih malih festivala u regiji,a ove godine uključuje izvođače iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije SAD-a i Kanade.

Osim J.R. Augusta, nemanje i Ruia iz Hrvatske, The Bite, Mooncage i Vartre iz Sbije, grupe Grefran iz BiH te Haiku Garden iz Slovenije, na festivalu će nastupiti i kanadska kantautorica Ellen Taylor te američka umjetnica Esther Canata sa pratećim bendom.

Koncertni program podijeljen je u tri festivalske večeri koje će započeti točno u 21 sat pa će tako prvog dana, u četvrtak, 17. lipnja nastupiti Esther Canata, J.R. August i Haiku Garden, u petak, 18. lipnja će programsku večer započeti Rui, a nastaviti Ellen Taylor, The Bite i Mooncage dok će u subotu, 19. lipnja večer otvoriti ponovo Rui kojega će na pozornici zamijeniti Vartra, nemanja i Grefran.

Uz koncertni program Lovestock Festival posebnu pažnju poklanja i djeci tako će se u petak i subotu od 10 do 12 sati najmlađi moći zabaviti uz različite radionice i pričaonice, face-painting te će pogledati i kazališnu predstavu za djecu u izvedbi Škole glume Kaštela pod nazivom Izgubljeni zeko.

Tijekom večeri, u petak i subotu od 20 sati u Kulturnom centru posjetitelji će moči pogledati i izložbu slika američke umjetnice Esther Canata.

Nesumnjivo je da Lovestock Festival raste iz godine u godinu na zadovoljstvo brojnih posjetitelja koji će i ove godine posjetiti Novi park, a važno je napomenuti kako je ulaz na sva događanja i ove godine besplatan za sve posjetitelje.

Na festivalskoj lokaciji pripremljena će biti i sva potrebna infrastruktura, poput stolica i stolova, ugostiteljske ponude, toaleta i hladovine, a da sve bude odlično organizirano pobrinula se ekipa Kaštelanskog kazališta, volonteri te pokrovitelji i sponzori – Grad Kaštela, Turistička zajednica Kaštela, CEMEX, Rock Pork, Red Lion Pub, Nehaj 2 i Udruga dalmatinskih pivara. Organizator festivala je Kaštelansko kazalište.

Ovogodišnji festival organiziran je uz sve važeće preporuke Stožera Civilne zaštite stoga se mole sve osobe sa povišenom temperaturom da se suzdrže od dolaska na festivalski prostor. Broj mjesta je ograničen, zato dođite na vrijeme kako bi osigurali svoje mjesto. Važno je napomenuti i da program počinje točno na vrijeme, a za prvih 50 posjetitelja svake od večeri pripremljene su i prigodne festivalske naljepnice.
Ulaz će biti otvoren od 20 sati.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij