Nešto manje od pet sati trajao je očevid željezničke nesreće koja se danas u 15.10 sati dogodila u Kaštel Gomilici, a kako su izvijestili iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u nesreći je smrtno stradao maloljetnik.

Do nesreće je došlo kada je vlak, koji je prometovao na relaciji Ogulin – Solin udario mušku osobu koja se u tom trenutku nalazila na pruzi. Osoba je od zadobivenih ozljeda preminula na licu mjesta.

U Kaštel Gomilici, koja je večeras obavijena tugom, moglo se čuti da je poginuo 17-godišnji mladić L.P., učenik srednje škole, koji se uputio na obližnje GOŠK-ovo igralište igrati nogomet s prijateljima. Neslužbene informacije s terena navode da nesretni mladić nije čuo dolazak vlaka niti zvučne signale kojima ga je strojovođa nastojao upozoriti na opasnost, jer je u ušima imao slušalice. No, ta činjenica nije službeno potvrđena.

Tijekom poslijepodneva u prekidu je bio sav željeznički promet kroz Kaštela, a normaliziran je iza 20 sati, nakon završenog očevida.

Inače, poginuli mladić bio je član nogometnog kluba GOŠK, a vodstvo kluba i suigrači, kako su kazali, još uvijek ne vjeruju da se ova tragedija dogodila. Naredna dva dana u GOŠKu-u će biti dani žalosti i privremeno se obustavljaju sve nogometne aktivnosti.

Foto: ilustracija


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij